شالیکاری در میان نخلستان های قصرقند
1401/01/17 12:03
آب و هوای منحصر به فرد قصرقند، 3800 هکتار از اراضی این شهرستان را دارای قابلیت کشت دو و حتی سه بار شالی در سال کرده است. شالیزارها و کشت برنج در بین نخلستانهای قصرقند در جنوب سیستان و بلوچستان سرسبزی و زیبایی خاصی به طبیعت این منطقه گرمسیری کشور بخشیده است.در این میان بنیاد مستضعفان برای ایجاد اشتغال و تامین امنیت غذایی و خودکفایی از این محصول ارزنده وام های قرض الحسنه و تجهیزات مکانیزه در اختیار کشاورزان کم بضاعت قرار میدهد تا چهره محرومیت از این شهر و روستاهای اطراف کاسته شود.
1/22

شالیکاری در میان نخلستان های قصرقند
2/22

شالیکاری در میان نخلستان های قصرقند
3/22

شالیکاری در میان نخلستان های قصرقند
4/22

شالیکاری در میان نخلستان های قصرقند
5/22

شالیکاری در میان نخلستان های قصرقند
6/22

شالیکاری در میان نخلستان های قصرقند
7/22

شالیکاری در میان نخلستان های قصرقند
8/22

شالیکاری در میان نخلستان های قصرقند
9/22

شالیکاری در میان نخلستان های قصرقند
10/22

شالیکاری در میان نخلستان های قصرقند
11/22

شالیکاری در میان نخلستان های قصرقند
12/22

شالیکاری در میان نخلستان های قصرقند
13/22

شالیکاری در میان نخلستان های قصرقند
14/22

شالیکاری در میان نخلستان های قصرقند
15/22

شالیکاری در میان نخلستان های قصرقند
16/22

شالیکاری در میان نخلستان های قصرقند
17/22

شالیکاری در میان نخلستان های قصرقند
18/22

شالیکاری در میان نخلستان های قصرقند
19/22

شالیکاری در میان نخلستان های قصرقند
20/22

شالیکاری در میان نخلستان های قصرقند
21/22

شالیکاری در میان نخلستان های قصرقند
22/22

شالیکاری در میان نخلستان های قصرقند
اخبار مرتبط
پوشش گیاهی قصرقند
وسعت استان سیستان و بلوچستان و تنوع آب و هوایی ،موجب بروز تنوع در پوشش گیاهی و غنای منابع طبیعی تجدید شونده گردیدهاست. پوشش گیاهی این استان به علت کمی بارندگی، فرسایش خاک، سیلاب و مصرف بیرویه اغلب پراکنده اند. منطقه ایران _ تورانی: شامل شهرستانهای زابل ، زاهدان ، خاش و بخشی از سراوان است و مهمترین ...
قصرقند
قصرقند با توجه به پیشینه تاریخی که دارد از قدیمی ترین شهرهای جنوب شرقی سیستان و بلوچستان است به طوریکه آن را به عنوان 'پایتخت مکران' می شناسند.این شهرستان یکی از قطب های ویژه کشاورزی در جنوب سیستان و بلوچستان محسوب می شود که مهمترین محصول آن خرما، برنج، انبه، لیمو ترش، لیمو شیرین، پاپایا (خربزه ...